Ruilen en retourneren


NIET MEER MOGELIJK TIJDENS DE UITVERKOOP. Bedankt voor uw bergip!


Herroepingsrecht


Bij toepassing van artikel Vl.47, §1, WER, onverminderd artikel Vl.53, beschikt de consument over een termijn van 14 dagen om de overeenkomst op afstand, zonder opgave van redenen, te herroepen en zonder andere kosten te moeten dragen dan die welke in artikel Vl.50, § 2 en artikel Vl.51 zijn vermeld. Bij toepassing van artikel Vl.67, § 1 WER onverminderd artikel Vl.73, beschikt de consument over een termijn van 14 dagen om de buiten verkoopruimten gesloten overeenkomst, zonder opgave van redenen, te herroepen en zonder andere kosten te moeten dragen dan die welke in artikel Vl.70, § 1, tweede lid en artikel Vl.71 zijn vastgesteld. 


Voor de herroeping kan de consument gebruik maken van modelformulier in bijlage 2 van boek Vl WER: 


Modelformulier voor herroeping alleen invullen en terugzenden als je de overeenkomst wilt herroepen. 

Aan l'histoire de Celeste, Oudenaardestraat 11 te 9870 Olsene,

Deel ik … u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van volgende goederen… /levering van de volgende dienst… herroep.

Besteld op… ontvangen op…

Naam consument, adres consument(en), datum en handtekening van consument. 


LET OP: uw retour is slechts GELDIG wanneer u zich mondeling of schriftelijk met ons in contact heeft gesteld.


U kan uw ruil- of retouraanvraag aan ons doorgeven per mail, Facebook, telefonisch, ... . U dient uw e-mailadres ter controle op te geven. De artikelen die u via ons heeft gekocht, kunnen zonder het doorgeven van een reden worden geruild of geretourneerd en dit gedurende 14 dagen na de dag waarop de consument of een door de consument aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is, de goederen fysiek in bezit neemt. De oorspronkelijke leveringskosten worden terugbetaald maar u staat wel zelf in voor de kosten voor het terugzenden van de goederen. De kosten hiervoor betaalt u zelf. U stuurt de schoenen of accessoires (onbeschadigd en compleet) op uw kosten terug en wij sturen vervolgens op onze kosten (eenmalig) de geruilde schoenen of accessoires naar u terug. Bij een retour zal het bedrag binnen de 30 dagen teruggestort worden op het rekeningnummer van de klant, indien de artikelen onbeschadigd en compleet ontvangen zijn.  Het enige wat in mindering zal gebracht zijn van het gestorte bedrag, zijn de oorspronkelijke verzendkosten. Indien de goederen later dan die wettelijk voorziene 14 dagen teruggestuurd worden zal de klant een bon ontvangen.


De artikelen worden retour genomen indien:


• Alles plaatsvindt binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling.
• De schoenen nog in originele staat van verzending zijn (hier wordt de originele schoendoos van de schoen bedoeld), de schoenen dienen ongedragen (uiteraard wordt hier niet het passen van de schoen bedoeld) en op een goede en      veilige manier teruggestuurd te worden. 
• Het risico van het verzenden ligt geheel bij de klant. Om van een geldige retour te kunnen spreken dienen de artikelen dus bij l’histoire de Celeste toe te komen.


JE KAN HIER ONLINE EEN RETOUR INVULLEN