Wie zijn wij

Contacteer ons

L'histoire de Celeste

Winkel: Grote Steenweg 129 - 9870 Olsene

Gewijzigde openingsuren: open op woensdag- en zaterdagnamiddag van 14u tot 18u + iedere eerste zondag van de maand van 10u tot 14u (buiten zondag 7/1)

VOF Remi
Tav. Cnudde Nele - Derreveaux Jasmien
Oudenaardestraat 11
9870 Olsene
E: lhistoiredeceleste@outlook.com
T: 0471/20.93.98
BE 0650906721


Ons “histoire”

l'Histoire de Celeste is ontstaan uit een voorliefde voor hippe, eigenzinnige schoenen en leuke accessoires voor mijn dochter Celeste. Via de webshop treed je binnen in de wondere wereld van kinderschoenen, haaraccessoires, kniekousen, broekkousen, mutsen, handschoenen en boekentassen. L'histoire de Celeste staat voor kwaliteit, originaliteit en nieuwe 'te ontdekken' merken en upcoming designers! Heb je een zwak voor mooie, unieke stappertjes en wil je 'andere' schoentjes voor je kids dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hou je van speciale kousen (bijvoorbeeld die Mini Dressing of van Bebe De Pino) om je favoriete outfits met af te werken? Ben je fan van handgemaakte mutsen en handschoenen (bijvoorbeeld die van Bieq)? Wil je graag een boekentas zoals die van Escudama met prachtige prints die elk op zich een kunstwerk zijn? Vind je ecologische producten (Ocra) belangrijk? Ontdek onze collectie in ons winkel te Olsene of online via de webshop of de Facebookpagina.

Heb je thuis een rakker rondlopen met schoentjes of accessoires van l’histoire de Celeste? Post dan gerust een foto via onze facebookpagina of via mail. Ze komen dan in het album van de “tevreden klantjes” terecht.


Voor het organiseren of boeken van homeparty's kan je ook bij l'histoire de Celeste terecht! Stuur een bericht naar lhistoiredeceleste@outlook.com en geef een aantal data door. Samen bekijken we de mogelijkheden. 


Natuurlijk zijn we ook op Facebook of op Instagram kidsshoes_lhistoiredeceleste te volgen!


Deel zeker onze events met je vrienden, wie weet krijg je wel een verrassing!